Antligen fredag!

Ah, den har fredagen har verkligen varit efterlangtad. Tyvarr sa blev firandet av Juli installt eftersom att det skulle ha snoat "massvis" idag, men om jag kollar ut just nu sa ligger det ta mig sjutton ingen sno pa backen an. Haha, det ar sa roligt nar amerikanerna snackar om "sno i mangder", for da menar de ungefar en decimeter. Det beror ju sjalvklart pa vart i detta stora land man kommer ifran, men har i Philadelphia trakterna anser de att en dec sno ar katastrof; till och med sa allvarligt att de kan stanga skolorna for att nagon dare stamt busschaufforerna nar en olycka intraffat pa grund av daligt vagunderlag. Japp, i detta land stammer alla alla for de dummaste anledningarna..

Forresten, jag hittade en "familjebild" pa oss alla fran Hibachi (nya favoritrestaurangen) :D

Mama Jo, Girard, Eve, jag och Jessica.

Jag saknar dock den har familjen, som ar varldens basta:

Fran hawaii och den apcoola helikopterturen! Puss pa er :)


Kommentarer
Postat av: Mamma Monika

Puss tillbaka!

Här är kallt (-20 grader imorse = Rasmus vägrade gå ut) och bedövande vackert med ett snötyngt landskap, runt två decimeter snö. Vi får troligtvis behålla snön över jul. Stor skillnad mot förra året:)

Kramelikramar

2009-12-19 @ 12:32:26
Postat av: mormor+göran

Bra bild på USA familjen!Ja, det är skillnad mellan Hawaii och här! Snö här också, så det är vackert och -20 här också och väskorna på bordet med alt som skall packas för julresan, och jobb att ställa huset i ordning så grannen kan vara här, det är bra med bra grannar. Men bättre med familjen och våran B Ä S T I S ! ! !

2009-12-19 @ 13:33:42
Postat av: Pappa Staffan

Verkar som det kommer en hel del snö ändå! Hoppas ni slipper strömavbrott iallafall. Vi hörs senare idag. Kram söta gumma /S

2009-12-20 @ 08:27:29
Postat av: Emelie :)

Saknar dej, hoppas du har det bra ;)



Kram emelie

2009-12-20 @ 16:48:42
Postat av: mormor+göran

På nyheterna i tv sa dom idag att ni hade extremt mycket snö, skulle hålla er inne och kanske blev utan ström. Älskade vän, vi hoppas verkligen att allting går bra hos er. När får ni jullov? Göran jobbar varje dag nu, det fattas erfaret folk nu när vintern är så knepig. Det är svårt att starta en bil som har frysit många timmar. Sånt får han kämpa med nu. Men nu skall jag sova. Ha det bra våran B Ä S T I S ! ! !

2009-12-20 @ 23:09:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0