<3

Tack for de har aren <3 de har varit underbara.

Utbytesstudenten..

har haft en av de tyska utbytesstudenterna for en dag! Lite komiskt. Jo, nu ska jag forklara for er som blev forvirrade. Till Downingtown West har det kommit en bunt tyska utbytesstudenter som ska vara har i cirka tre veckor och var och en bor hemma hos en amerikansk elev fran skolan. Min kompis Becky har en tjej som heter Ines hemma hos sig nu till exempel. Sa nu under en hel dag i skolan fick de tyska utbytesstudenterna folja en annan amerikansk elev istallet for den som de bor hos bara for att blanda lite. Nu blev det sa att bada mina spraklarare ville att jag skulle stalla upp som en av de dar "andra" eleverna, sa det gjorde jag. Resultatet blev att jag idag hade Beckys tjej Ines med mig till alla mina klasser! Det var kul att fa lite kulturutbyte och testa att prata tyska, pa riktigt. Familjen Oberg kommer ju att, hall i er, ha en utbytesstudent fran Tyskland boende med oss ar 10/11! Sa det har var lite ovning till vad som komma skall antar jag :)

Uh, skolan..

Hua, den har veckan har det varit prov och quiz varje dag hittills! Imorgon har jag ocksa tva prov och ett quiz. Troligtvis lagger lararna mycket laxor den har veckan eftersom det ar Spring Break nasta! Jag far skriva mer imorgon, for kom nyss hem fran en restaurang och maste nu tvatta och plugga.. ih! Aja, jag far ju tva veckor ledigt snart sa, jag kan val kampa lite nu da. :)


Fy pa mig

Nej, nu har det gatt en evighet sedan jag satte mig ner i lugn och ro framfor en dator. Den bra nyheten ar att detta beror pa att jag haft hur mycket kul pa gang som helst sedan sist jag skrev daremot! Jo, vart ska jag borja? Vadret har hallt i sig och det har varit mellan 17-22 grader ute varje dag och stralande solsken. Resultat? En brun Elin :D haha jag har fortfarande inte smalt att det bara ar mars.. men nu sitter jag har och skriver i bikini och ser allmant brun ut. Hm, sa den har veckan i skolan har jag haft fullt upp med prov och laxor, men i fredags hade vi "early dismissal" och fick ga hem fran skolan tidigare an vanligt. Sa direkt efter skolan i fredags akte jag, Eve och Samantha in till Philadelphia och chillade! Vi gick in pa affarer som American Apparel, Urban Outfitters, Zara, H&M, Forever 21 med flera. Jag maste bara tillagga att fytusan vad poppis H&M ar har borta alltsa! Jag kanner mig stolt over att vara svensk nar jag ser alla H&M kassar pa gatorna. H&M som grundades i Vasteras. Haha i alla fall.. sa efter att vi kakat och tagit taget hem bar det av till Kendalls. Hemma hos henne var det full fart med en massa roliga manniskor. Tydligen visste alla dar vem jag var, men jag hade ingen aning om vilka dem var haha, men det ar sant som hander. Efter det akte vi hem och klockan var runt midnatt, sa det blev till att antligen fa lite somn. Lordag morgon akte jag, Jess och Becky ivag till King of Prussia (ni vet USAs nast storsta kopcenter?) for att leta lite efter Promdresses. Prom kommer ju upp snart, eller tja om cirka 2 och en halv manad, men alla gor en stor grej av det och tydligen kommer det att kosta en hel del. Sa vi akte dit och tog det lugnt och shoppade lite och testade nagra klanningar. Jag ar ratt saker pa att jag ska ha en rod klanning, for den fargen satt riktigt bra. Maste ta ett allvarligt snack med mamma och pappa nu tror jag ;) Sedan skjutsade Jess hem mig och det bar av till parken i omradet med Samantha. Vi tog lite bilder och snackade i solen.. oh det kanns som sommar! Det ar sa harligt! Efter det akte jag och Eve hem till Jessica (inte min kompis, utan varan "syster") och spenderade natten dar. Och nu sitter jag har, antligen framfor datorn, och skriver om min fullspackade helg :) Underbart! Har kommer lite bilder forresten :)


The LOVE sign :) Haha jag blundar..


Parken :)


Chill i parken :)

Nu ska jag storstada och gora laxor, for om ett tag kommer det gaster och vi ska ha en fodelsedagsfest for en familjevan eller vad man ska kalla henne. Vi hors! :)



Kanada!

Uh, jag sa ju att jag skulle forsoka skriva mer! Just nu sa gar det inte.. Mitt huvud ar bara potatismos just nu. Nyss pratade jag med Masha (som var har i julas) och veckan efter "Spring Break" bar det av till.. KANADA :D Haha ett lite random stalle att aka till, men vi ska hinna med Niagarafallen och halsa pa Mama Jos pappa och sedan till slut bo hos Masha och Bane nagra dagar. Det ser jag verkligen fram emot :)

Idag var det sadar soligt och harligt igen sa jag och Eve tog en langpromenad med Samantha! Jag fick till och med nagra linjer utav att vara ute i solen. Harliga zebrafotter har jag ocksa, eftersom det blev debut med mina nya gladiatorsandaler idag! Imorgon ska jag ha pa mig shorts till skolan, for det ska bli mellan 17 och 20 grader :D Haha och jag marker att alla tjejer pa skolan nu borjat bara flip-flops, kjolar, linnen och shorts. I mars. Ja, stackars er svenskar..

:)

Jag saknar er ocksa alla sota svennar! Mest av alla saknar jag dig Sebastian, du ar och forblir min karlek<3

Ujujuj, forlat for apdalig uppdatering pa sistone. Det betyder daremot att jag har haft fullt upp och gjort mycket skoj! For annars skulle jag ju inte ignorera min USA-blogg sadar. Nej, i torsdags var jag pa bio med en kompis och vi sag Shutter Island! Det var kul och filmen var ratt bra.. lite halvskum med ett forvirrande slut! I fredags hade vi ingen skola, sa da spenderade jag och Eve dagen och natten hemma hos Kendall. I lordags vaknade jag upp hos Kendall och solade lite solarium och sedan bar det hemat igen. Val hemma kom en annan kompis over och vi kollade pa 17 again, haha, forsta gangen jag sag den satt jag pa planet till Philadelphia.. Det var 212 dagar sedan. Galet! Sedan behovde jag plugga en massa till alla test och inlamningsuppgifter som ska goras nasta vecka.. uh. Idag pratade jag med familjen och Sebastian i telefon! Jag saknar dem jattemycket. Nu ar det dock inte sa lange kvar och det kanns bade skont och sorgligt. Det ar helt galet egentligen att jag gor/gjort den har resan; helt sjalv! Nar man tanker efter :)

Nu ska jag fortsatta plugga, men lovar att forsoka uppdatera mera framover. Ta hand om er sa lange :)

Varan ar har?





Ja kan ni tanka er, idag var det mellan 15-20 grader ute! Och vad ar det for datum idag? Borjan av mars for sjutton! Och kommer ni ihag hur det sag ut har for cirka tva, tre veckor sedan? Lat mig paminna er:

Ja, precis!

Den har vardagen gillade jag skarpt :D Fler sadana, fast imorgon ska det regna :( Nu ska jag ta en dusch, vi hors!
P.S. Jag alskar dig Sebastian :) D.S.


Philly med AYUSA

Sa idag har vi varit pa en utflykt till Philadelphia med AYUSA! Det var jatteroligt och vadret var helt underbart; det kandes precis som var! Forst gick vi omkring i Philadelphia Art Museum (ni vet det dar stallet dar Rocky Balboa springer upp for trapporna och star och hoppar glatt?) och sedan tog vi en svang till Philadelphia South Street. Den har gangen var vi bara 6 utbytesstudenter forresten. Orsaken var forst och framst for att manga akt hem pa grund av att deras ar har borta bara var ett halvar eller for att de faktiskt blivit hemskickade efter daligt uppforande! Sedan sa ville vissa inte vakna upp runt 8 pa en sondag haha, men det var kul anda :) Har kommer dagen i bilder!

I AM ROCKY BALBOA!


Hans fossingar :)


Haha vi tavlade upp for de kanda trapporna, ursakta mina kommentarer i Paint ;)


Make a wish!


Herkules nagon?                           Val inne i en av alla tusen rum med konst!


Vadret var helt underbart!


Dear Philadelphia :) Den svenska flaggan hanger dar ocksa!


Ganget, hoho. Det far racka med bilder for idag :) Nu ska jag kolla vidare pa Oscarsgalan. Ta hand om er!




Natti natt :)

Uh, klockan ar mycket och jag ar redo for laggdags! Idag har jag, Eve, Mama Jo och Girard varit och kollat pa Amish folk och tagit en svang till IKEA. Amish ar alltid lika fascinerande haha, men de luktar faktiskt inge vidare. Visste ni att de bara badar (duschar) en gang i veckan? Och att de inte far kolla i speglar eller ha nagon ta bilder pa dem for att nagonting "hander med deras sjal" da? Haha de ar ett intressant folk! IKEA var lika kul som vanligt. Alltsa, jag blir alltid sa emotionell vid matmarknaden! Haha all svensk mat och allt godis osv. som jag gillar paminner mig sa mycket om hemma.. Jag at faktiskt gravad lax idag med hovmastarsas! Och drack cider! Ah, Sverige<3

Tjejkvallen igar blev lyckad! Jag, Sam och Eve hade movie night och sleepover (ursakta engelskan som bara poppar upp har och dar haha) och kollade pa Valentines Day. Den filmen var jattesot med sjukt manga stjarnor i. Kolla trailer pa http://www.youtube.com/watch?v=iPEipw_fcco


Nu ska jag sova! Tack for att ni laser min blogg :)


Mycket i huvudet!


Ja, just nu finns det manga tankar om skolan, Sebastian och Sverige till exempel i mitt huvud. Haha manga S! Hm, planer infor morgondagen ar en riktig tjejkvall med Sam, Valentines Day och amerikansk mat. Agh, ser fram emot att fa chilla lite! Det har varit en lang vecka i skolan. The weekend is more than wanted!


Bild dags


Det var ju sa lange sedan jag la upp en bild! Har kommer en pa mig, Mama Jo och Eve :D Det far vara allt jag skriver idag, for nu ska jag laga mat och gora laxor. Yaaay!


Senior Skip Day

Imorgon ar det den officiella Senior Skip Day pa Downingtown West, vilket betyder att alla seniors skolkar och gor nagot roligt istallet. Typisk amerikansk tradition, sa jag antar att der ar en del av upplevelsen? Jag vet inte riktigt vad jag ska gora, men om jag gar blir jag typ ensam om att vara sistaarselev och hur kul blir inte alla klasser som jag tar med andra seniors? Nah, inte speciellt kul. Det ar inte sa att jag brukar skolka eller nagot, men imorgon ar en speciell dag. Vi far se vad som hander, men seriost, det ar en del av “senior year” saaa.. :)

Haha i min spanskaklass har jag lovat att lara alla lite svenska! De vill veta hur man bjuder ut nagon, introducerar sig sjalv och sager att man ar intresserad av nagon. Haha, vi far se hur det gar ;) Varje gang jag lar nagon amerikan lite svenska sa later det faktiskt som nar Zac Efron och Vanessa Hudgens forsoker prata svenska, d.v.s. ratt roligt men charmigt :D http://www.youtube.com/watch?v=SvdfIrDr-CM

Okej, fick nyss beskedet att jag och Eve inte far skolka imorgon, sa da var det avklarat haha. Det gor inte sa mycket dock, det finns ju alltid roliga yngre manniskor och jag ar ju trots allt en pluggis.. ibland 8)


RSS 2.0