Imorgon börjar hemresan till Sverige

Nu sitter jag här sista hela dagen i USA. Det känns helt surrealistiskt. Imorgon stiger jag på flygplanet hemåt efter nästan ett helt år utomlands! Det känns både roligt och sorligt. Det första jag kommer göra när jag kommer till Sverige är att kyssa backen och köpa lösgodis haha! Nej men snart är jag.. hemma, igen. Idag kommer det över några kompisar och ska säga hejdå en sista gång och så blir det puerto ricansk middag. Så nu har man alltså varit på Road Trip längst med kusten ända ner till Key West, Florida. Det har varit jätteroligt och framförallt roligt att spendera tid med familjen! Plus att man är rätt brun nu också dååååå :) Och just ja, Justin kommer till Sverige den 20e juli och ska stanna i 10 dagar. Det kommer att bli himla roligt! Hm, nu kom nog en av mina kompisar så nästa gång vi hörs är jag HEMMA!

Sista spurten

Det har varit PROM: basta kvallen/natten pa hela aret. FAMILJEN ar har, efter 10 manader ifran varandra! GRADUATION ar idag, om nagra timmar!!! Jag lovar att skriva massvis om allt nar jag kommer hem igen, for det finns mycket att skriva om. Plus bilder finns i massor som jag lovar att lagga upp. Lovar! Imorgon borjar varan ROADTRIP ner till Florida ocksa. Livet ar for jakla harligt. Ikvall firar vi studenten med middag med Justin och hans familj, sa inatt blir hejda for ett tag. Sedan sa kommer han ju och halsar pa nagra veckor i sommar :) Idag blir det hejda till alla vanner, eller mina kompisar fixade en hejda-fest i fredags sa fick chans att saga hejda till dem flesta da. Ah, men vilket sjukt harligt ar jag haft alltsa. Once of a lifetime experience.


Ahhhhhh det ar ju juni

Nej, jag far angest varje gang jag bestammer mig for att skriva har, sa jag angrar mig och haller mig borta fran datorn lite sadar istallet. Nu ar det juni, GALET! Pa fredag ar det prom och pa sondag ska jag och ett gang kompisar aka till Hershey Park och pa onsdag nasta vecka.. KOMMER MAMMA, PAPPA & JACOB! Som jag inte sett pa 10 manader. Wow, hur haftigt kommer inte det att bli?

Just ja, maste bara skriva att gud vad fina alla Salas studenter var pa studentbalen. Haha jag blev nastan lite tarogd av att kolla pa alla! Nu har ni studentveckan.. jag sager bara en sak: En gang i livet, KOR HART! :)

Jag ar glad. Valdigt glad. Vill nastan inte aka hem! Det beror pa alla som jag kommit sa nara det har aret och speciellt en person. Men.. jag blev lite uppmuntrad av kommentaren jag fick har pa bloggen av pappas kompis som ocksa varit utbytesstudent. Han sa att han holl kontakten med dem har borta efter att han akte hem och fortfarande aker och halsar pa vartannat ar. Sa vill jag ocksa ha det (och jag har redan 4 vanner som ska halsa pa).
 Galet.

RSS 2.0