Fullspackat jullov

Forlat for att jag har varit sa dalig pa uppdatering de senaste dagarna! Sjalvklart har jag ju en bra anledning till varfor jag inte kunnat blogga pa som vanligt, ingen lathet har inte. Jo, i lordags sa akte vi alla och bowlade och hade skoj med hela familjen, d.v.s. Mama Jo, Girard, Jessica, Jason (MJ's son), Traci (MJ's sons flickvan), Masha, Bane, Yuhe, Eve och jag. En stor kulturmix ar vad vi ar!

I sondags.. eller vanta nu, jag tappar bort dagarna! Eh, jullovet gor mig forvirrad. Haha, okej jag ar ratt saker pa att det var i sondags som vi akte till Atlantic City. Det var en upplevelse! Casinon, strander, Hard Rock Cafe och en massa bilder gjorde dagen lyckad :) Har ar nagra bilder:


December, nagon? :D

Oh denna kyla..

Haha, nejda, det var cirka 15 grader ute och det var jatteharligt! Kandes som var. I december.. hoho. Jo, i mandags akte vi AYUSA-elever (AYUSA star forresten for Academic Year in the United States of America) till New York! Sist jag var dar var jag typ 8 ar gammal, innan Twin Towers foll. Sa den har gangen var det lite roligare eftersom jag nu forstar inneborden av alla coola turistgrejer som man maste se och som vi sag! Tyvarr var det sjukt mycket koer, men nu har jag sett (fran skapligt avstand):
1. The Empire State Building (Det var haftigt, mer behovs inte saga.)
2. Frihetsgudinnan (Okej, det var ko till att kopa biljetter. Sedan ko till att hoppa pa farjan. Sedan ko till att ga i land. Sedan ko till att ga in i frihetsgudinnan. Vi ville inte koa.)
3. Bryant part (Ni vet den dar skridskoparken dar sota par i alla romantiska komedier aker skridskor och blir kara i varandra?)
4. The NY christmas tree (Ni vet den dar gigantiska julgranen som ocksa tycks dyka upp i diverse filmer?)
5. Times Square (Det var fett haftigt och det kandes som att jag var i en film, sa som sammanfattning kanns New York som en filmstad. Det ar min upplevelse i alla fall.)

Bevis pa att jag nu varit pa alla dessa coola platser!




Skapligt nice :D

Vi avslutade kvallen med att dela upp oss, sa jag och ett gang kompisar och Eve saklart drog till en restaurang mitt i Times Square. Gud vad vuxen jag kanner mig! Haha, nej nu ska jag ga och spela lite Wii. Enjoy the pictures! KRAM :)


Kommentarer
Postat av: Mamma Monika

Wow, vad du får vara med om! Ingen latsida där inte, vilket vi får stå för här hemma istället:) De rödfärgade "drinkarna"(?) ser smarriga ut!

Kramelikramar

2009-12-30 @ 23:38:52
Postat av: mormor+göran

Oj!!! Kan Du komma ihåg allt det där och alla människor Du får träffa ?!!! Hos oss har det också varit paus och vindrickande hos Peter. Just nu är Göran ute och skottar snö vid hundarna tillsammans med Peter, sen skall jag planera lite festmat(fläskfile och stekta potatisklyftor kanske) Här är det MIDDAG mitt på dagen. Ja vi vänjer oss. Vi får väl se hur trötta vi är i natt, om vi firar in det nya årtionde eller sover in det. GOTT NYTT ÅR I ALLA FALL !!! till Dej våran B Ä S T I S ! ! !

2009-12-31 @ 10:03:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0