Lyckad dag!

Ah, bade idag och igar blev jattelyckade dagar! Sa manga grattis jag har fatt och presenter, tack alla! Idag kom antligen paketen fran Sverige: ett fran familjen och ett fran alskling. Tihi, tack sa jattemycket for presenterna! Gud, jag ar pa superbra humor just nu. Jag kom nyss hem fran middag och bowling med de tjejer som jag blivit mest kompis med har hittills. Juli, Erin, Maggie, Jess, Becky, Jamie, Eve och jag blev det! Egentligen skulle tva tjejer till kommit, men det blev kul anda. Haha, restaurangen sjong "Happy Birthday" for mig och jag fick presenter och allt betalat. Yay! Jag ska lagga upp bilder pa den lyckade kvallen imorgon. Tihi och sa fick jag prata med mamma, pappa, Jacob, Sebbe, mormor, farmor och farfar igar pa fodelsedagen. Det kandes sa skont och bra att fa hora alla roster igen! Imorgon blir det shopping och sedan maste jag nog plugga resten av helgen. Just nu ar det jattemycket att gora i skolan.. Usch, fast nu ska vi inte fokusera pa det, utan pa att jag ar glad :D

Kram pa er alla, jag saknar er valdigt mycket och tack for att ni finns dar for mig! Ha en mysig natt(?) och sa hors vi imorgon. KRAM :)

Kommentarer
Postat av: mormor+göran

Heja Elin ! Du blir ju en riktig kändis! Hur skall Du få hem alla presenter som inte är "förbrukningsvara" ? Det är dyrt i USA med post. Kanske någon av kompisarna får något, som Du är "sådär" förtjust i när dom fyller år. Vad behöver Du shoppa när Du har fått så mycket? Det låter ju verkligen som om Du har kul. Jag skall handla mat idag och bära hem i ryggsäck, Göran har fåt rycka in och jobbar idag, när ingen annan vill för att det är helg. Något nytt om pumporna hos er?

MÅ GOTT OCH KRAMAR FRÅN OSS TILL VÅRAN BÄSTIS !!!

2009-10-31 @ 09:30:38
Postat av: Malin

vad fick du för presenter då? :))) grattis igen sötnos!

2009-10-31 @ 16:08:34
Postat av: Anneli Törnros

Grattis i efterskott, önskar "grannarna i Sand"

2009-11-01 @ 10:55:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0