Tva dagar kvar

Ah! Igar hade jag inte ans tid att satta mig vid datorn. Tyvarr inga bilder an fran West Virginia, men det far jag ta imorgon. Idag har jag gjort tyskaprov efter skolan och fargat och klippt haret med Eve och Mama Jo! Just nu sitter jag och Eve och kollar pa SYTYCD med en varsin hamburgare, haha.. Snabbmat. Igar fick jag prata med familjen och Sebbe, vilket var jattekul och valdigt skont att hora deras roster! Efter det sa pluggade jag bara konstant tills jag somnade.. Fullt upp igar och idag alltsa! Imorgon ska vi fira min fodelsedag eftersom Mama Jo och Jessica aker till Bahamas pa torsdag; min fodelsedag. Gha, egentligen skulle jag och Eve kanske foljt med! Kan ni tanka er, en resa till Bahamas pa 18ars dagen! Fast tyvarr.. Vara VISA tillater oss inte att komma tillbaka till USA om vi lamnar landet :( Eller jo, om vi forst skickar nagra papper till Calefornia som ska komma tillbaka och skrivas under och godkannas av massa manniskor, vilket tar mer an en vecka. Eftersom Bahamasresan ar pa torsdag sa hinner vi inte :( Det ar jattetrakigt, men jag far hitta pa nagot annat hur vi ska fira min 18ars-dag.. Imorgon firar vi lite och jag far oppna presenter fran Mama Jo och pa sjalvaste fodelsedagen ska jag oppna presenterna fran Sverige och troligtvis Eves ocksa! Forhoppningsvis hinner paketen fran Sverige komma tills pa torsdag. 18! Ahhhh, jag sager bara att nar jag ar hemma i Sverige igen.. Da jaklar ska det bli fest! Eftersom jag inte kan gora nagot speciellt har sa kommer jag att ta igen det nar jag kommer hem igen ;)

Vet ni vad.. jag har varldens basta pojkvan. Det ar verkligen jobbigt att vara borta fran honom sa har lange och jag vet att han tycker att det ar jobbigt ocksa. Haha, jag blir sa trott pa alla som grinar over att vara borta fran sina alsklingar en vecka eller liknande.. Tank pa mig och Sebastian som maste vara borta fran varandra i 10 manader. Jag alskar honom verkligen och det ar sjukt att det redan gatt 2.5 manad! Snart ar jag hemma igen i min alsklings famn :) Kram pa er alla!

Kommentarer
Postat av: mormor+göran

Jaaa, tänk !!! fyller 18 får eget ansvar och det t.o.m. 5 timmar innan än hos Dej nu. Vilken röra eller hur. När skall ni ställa om klockan, Göran läste något om 1 nov. stämmer det? Härikring är det skollov denna vecka och helgdag på lördag, hur går det för pumporna torkar dom eller ruttnar dom? G R A T T I S och många BAMSEKRAMAR till våran B Ä S T I S !!!

2009-10-28 @ 09:56:49
Postat av: linn

åh ja då blir det festa av!! :D hoppas födelsedagen blir himla bra även fast du inte kan göra så mycket =) <3<3

2009-10-28 @ 15:36:57
Postat av: Farmor

Puss och kram på Din stora Dag!!!! Vi älskar Dig Elin Sofia!

Farmor o Farfar

2009-10-28 @ 19:44:14
Postat av: Malin

jaa kippe fixar ju fest när du kommer hem ;D det är ju inte långt kvar, faktiskt. typ en fjärdedel har gått nu !! WIII <3<3<3

2009-10-28 @ 20:16:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0