Chill helg

I fredags akte jag alltsa over till Becky och sov over dar. Det var hur kul som helst och jag traffade manga nya goa manniskor och darmed fick nya vanner! Haha det ar inte helt fel att vara utbytesstudent, for det ar latt att skaffa vanner eftersom alla automatiskt blir intresserade av dig (eller tja, de flesta i alla fall) och det ar latt att skapa konversationer. I alla fall, fredagen blev jattelyckad och jag tror jag sov max 2 timmar. Haha sedan, tidigt pa lordag morgon, akte jag hem for att hoppa pa ett tag till Philly med Eve, sa vi spenderade dagen i Philadelphia. Jag kanner mig sa vuxen pa ett barnsligt satt, att bara aka in till Philadelphia for att shoppa och kaka -helt sjalv! Da kanner man sig lite sjalvstandig sadar ni vet ;) Hm det togs inga bilder den har gangen, men vi ska tillbaka dit pa fredag och sondag, sa da kommer det troligtvis dyka upp nagra har. I fredags var det aven mammas fodelsedag, sa ringde hem fran Beckys hus och pratade med kara familjen. Idag pratade vi ocksa, eftersom det ar ringa-hem-dag idag! Just ja, igar kom det ett paket fran Sebastian med choklad och ett brev! Jattegulligt, en liten alla hjartans dag present :) Tack sotnos!


Jo, sa helgen har varit fullspackad och idag kommer det over en hel del folk; vara Puerto Ricanska vanner Maribel och Abel och missionarerna fran MJs och Gs kyrka. Japp, kul kulturdel i dagens blogginlagg ar USA + Religion. Har borta gar nastan alla i kyrkan, fast inte min vardfamilj. Eller, nagon gang ibland kanske. For manga ungdomar ar kyrkan en stor umgangesgrej, men det som stor mig lite ar att aven fast nastan alla gar i kyrkan sa gor de skapligt uhm.. syndiga(?) saker anda, vilket kanns ratt dubbelmoraliskt. Jaja, det ar deras liv. Haha sa dar kom en liten kulturgrej som ni kanske inte visste! Nu ska jag kolla pa guldmatchen mellan Kanada och USA. Ta hand om er!



Kommentarer
Postat av: Mamma Monika

Jättekul att du tar dig för så mycket! Som mamma blir jag däremot lite orolig över din sömn. Både du och jag har ju ett ganska stort sömnbehov. Oftast går det ju att sova in i efterskott och jag hoppas att du gör det:)

Kramelikramar

2010-03-01 @ 09:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0