Forlat for dalig uppdatering

Ahg, igar skrev jag ett langt inlagg om helgen och sa dog datorn precis innan jag skulle publicera det! Jag blev sa sur att jag sket i att starta om datorn och darmed den daliga uppdateringen. Sa forlat.

Jo, helgen har varit jattekul! I fredags sov jag och Eve over hos Kendall och drogivagpaenlitenfest, men ta det lugnt! Allt gick bra och det var roligt. Sedan pa lordagen solade jag solarium hos Kendall (hon har eget stort hemmasolarium!) och vi tog det lugnt. Pa kvallen kom en kompis over och vi hade filmkvall. Igar akte vi till IKEA och kopte svenska matprodukter, presenter till Jessica och lite grejer till varat badrum. Haha, jag och Eve tyckte att det sag sa fult och smaackligt ut att vi bestamde oss for att dekorera om. Vi kopte till och med gardiner som vi klippte, strok och lade upp sjalva! Haha, vem visste att vi kunde sadant. Idag har vi mest pluggat och kollat pa One Tree Hill.. Ar inne pa sasong 4 och aven fast jag sett allt forut kan jag inte sluta kolla! Det ar beroendeframkallande :D

Just nu skriver jag ut lite bilder. Bilder som kan laggas upp pa facebook efter jag akt hem, inte innan. :)

Kommentarer
Postat av: mormor+göran

Ja, datorer som inte fungerar är det värsta som finns, men tjejer som fixar gardiner! Det Du, det gillar jag. Imorgon den 20. så har Sebastian namnsdag, såg jag alldeles nyss, Grattis till honom!Berätta vad vattenpipa är,våran B Ä S T I S ! ! !

2010-01-19 @ 21:15:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0